Welkom bij onze reis!

Omdat de wereld van apps en digitale producten redelijk nieuw is, snappen wij dat het soms prettig is om wat meer duidelijkheid te krijgen. Wij willen je graag mee op reis nemen om te vertellen hoe wij te werk gaan, zodat jij precies weet wat je van ons kunt verwachten en waar je aan toe bent.

Scroll snel verder naar beneden om te kijken wat je te wachten staat. We staan te trappelen om je mee op reis te mogen nemen!

Start de reis

De briefing

De eerste fase van het project begint met het overleg over wat jouw wensen zijn. We denken samen na over wat, hoe en op welke manier wij jouw wensen waar kunnen maken. Misschien heb je zelf al een aantal ideeën, of heb je juist versterking nodig met het uitdenken van jouw idee. Ook al is voor jou het idee nog niet helemaal duidelijk, dan helpen wij jou hier ook graag mee.

Het concept

Als het idee helemaal duidelijk is beginnen wat met het maken van een concept. We zullen gaan schetsen en wireframes maken. We proberen zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen wat er allemaal nodig is en op welke manier wij jouw app op product willen laten aanvoelen en werken. Tijdens deze conceptfase zullen we een aantal keer tussen elkaar heen en weer schakelen. Wij tonen jou onze ideeën en horen dan graag of wij jou misschien op nieuwe inzichten hebben gebracht, of dat we verder kunnen naar het volgende hoofdstuk.

Ontwerpen

De designfase is een ontzettend belangrijke fase. Op dit moment zullen wij werken aan de user interface en de user experience voor jouw product. Bij het user experience design zullen wij werken aan de interacties, logica en beleving van de app. Met het user interface design werken wij aan het visuele smoelwerk van jouw product. Deze twee soorten van design combineren wij om het product zo mooi en duidelijk mogelijk vorm te geven.

Een prototype

Om het design onderdeel te versterken werken wij aan een prototype van jouw product. Tijdens dit proces kun jij door jouw product heen klikken en aanvoelen hoe het product nou echt gaat werken. Dit is onze tussenstap tussen het ontwerpen en het daadwerkelijk bouwen van de app. Als je er achter komt dat bepaalde functies toch niet zo intuïtief zijn als dat jij eerst had gehoopt, of dat je toch bepaalde interacties toch nog niet begrijpt, dan kunnen wij terug naar de tekentafel om dit in het design aan te passen. Zo zorgen we ervoor dat de app perfect is, nog voordat hij ècht gebouwd wordt.

Bouwen

Dit is het moment dat digitale bouwvakkers aan het werk gaan. We hebben de app volledig in kaart gebracht, weten precies hoe het product zal gaan werken en weten hoe het er uit komt te zien, nog voordat het gebouwd is. Wij regisseren graag de bouw van het product. Wij hebben kennis van de techniek, weten wat er wel en niet mogelijk is en regisseren graag het proces tijdens de technische realisatie.

Testen

Er staat nu een ontzettend gaaf product, maar hij moet natuurlijk top werken! We testen graag samen met jou het product. Door het product goed te testen proberen we te voorkomen dat de jouw gebruikers problemen ervaren tijdens de live-gang. Als we geen fouten meer kunnen verder zijn we klaar voor de lancering!

De lancering

Het is zover! Dit is waar we samen naartoe hebben gewerkt! Het product is klaar voor lancering en alles staat gereed om de lucht in te gaan. Zodra jij klaar bent om op die grote rode knop te drukken gaat jouw product de wijde wereld in en is hij klaar om gebruikt te worden. Houston, we’re ready for takeoff!

Leg jij jouw uitdaging bij ons neer?

Hopelijk hebben we wat meer duidelijkheid geschept met het verhaal over onze aanpak. Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en horen dus graag wat jouw uitdaging op dit moment is. We hopen jou te mogen helpen om deze uitdaging te verwekelijken en te lanceren.

Neem contact op